Kennis en ervaring

Onderhoud/Reparaties

Autobedrijf Sprinkhuizen B.V. verricht alle mogelijke reparaties en onderhoud aan uw auto. Door de veelzijdigheid en vakkennis worden bijna alle werkzaamheden in onze eigen werkplaats uitgevoerd. Dit gebeurt tegen scherpe prijzen en na overleg met u, zodat u niet voor financiele verrassingen komt te staan.

Uw veiligheid vinden wij een belangrijke zaak en controleren uw auto dan ook zorgvuldig. Door de servicegerichtheid weten steeds meer mensen ons te vinden. Wij beschikken over een moderne werkplaats met geavanceerde computer testkasten en configuratie apparatuur voor alle merken auto’s. Onze werkplaats beschikt over een 2-tal hefbruggen.

.

Wij voeren de volgende onderhoudsbeurten uit:

Kleine Onderhoudsbeurt, deze is belangrijk voor elke auto. Het verversen van de olie staat hierbij centraal, we vervangen het oliefilter en interieurfilter. Tevens onderwerpen wij uw auto aan een volledige inspectie zoals die verwacht mag worden bij een service gerichte beurt.

Grote Onderhoudsbeurt. Bij deze onderhoudsbeurt nemen wij uw auto goed onderhanden. We controleren en vervangen hierbij (volgens de normen van de autofabriek) alle onderdelen die nodig zijn.

Bij Autobedrijf Sprinkhuizen B.V. kunt u terecht voor:

  • Reparaties en onderhoud aan alle merken auto’s.
  • APK keuring benzine en diesel motoren.
  • Airco service.
  • Banden en accu’s.
  • Uitlijnen
  • Uitlaten service.

Een uitstekende service hoort daar van zelfsprekend bij.

>